Blondinen prutter

24 feb

Blondinen har ondt i maven for tiden, så hun går rundt og prutter. Og helt ærligt, der ER altså ikke noget charmerende overhovedet ved hundeprutter, når de ikke er puttet i en pose.

Hun ligger gerne i nærheden af os, og pludselig lyder der en umis (-eller hund-) kendelig lyd af våd prut hvorpå hun rejser sig og vender sig påtaget forbavset efter lyden. Ja ja den er god nok, det VAR dig der kom med den ildelugtende lyd. For der følger nemlig altid en umanerlig styg dunst efter den der lidt våde lyd. Og så, uden videre gør hun kort proces og går simpelthen bare sin vej, og lader os i stikken med stanken.

Tak for ingenting, siger jeg bare.

Det hænger nok sammen med at hun indtager en hel del æbler. Vi bor jo på en æblebakke og der er en del æbletræer. Og dermed også nedfaldne æbler som har ligget og gæret siden Gud ved hvornår, september eller sådan noget. Nå, men de æbler, eller gærede gamle gnallinger, dem går hun rundt og leder efter. Og når hun finder én.. spiser hun den, inden man har nået at sige uf.

Hun får ellers rigeligt med mad, så jeg ved virkelig ikke hvor det behov for rådne æbler er opstået henne. Nu er vi selvfølgelig i et område med mange æbler, men alligevel.

Eller måske er det netop kun de gærede hun går efter, fordi hun har fået smag for rigtig æblecider. Har ikke helt tjekket om hun vakler beruset rundt i haven.. Kunne være jeg skulle kaste et blik ud på hende næste gang hun er ude i længere tid.

I hvert fald – når hun har spist en hel del af disse ækle ting, så er det hun får ondt i maven og giver sig til at prutte, til stor gene for resten af familien. Vi kan jo ikke bede hende om at gå på toilettet, eller i det mindste lidt afsides, som alle andre i familien får besked på at gøre hvis de lukker indre gasser ud. Og det nytter jo slet ikke noget at lukke hende ud – så finder hun jo bare flere æbler som kan fortæres. Vi skal vel bare vente på at hun har ædt dem alle sammen.

Det er nu nok meget godt jeg ikke har kål i haven, for så kunne vi vist starte vores eget gasværk.

4 kommentarer til “Blondinen prutter”

 1. Ellen 26. februar 2011 hos 12:17 #

  Uha, bor I lige midt i Calvados-land? Det er den eneste form for spiritus, jeg godt kan lide. Det kan jeg til gengæld rigtig godt lide…
  Hundeprutter er af en eller anden grund værre end humane ditto. Må have noget med kosten at gøre, og jeg kender heller ikke rigtig nogen, der er vilde med rådne, gærede æbler; erfaringen med netop denne ‘duft’ er derfor meget lille, men jeg kan sagtens forestille mig, at den er slem 😉

  Og så så man jo lige i din søde tørklædehistorie, at der er kommet signatur på billedet 🙂 Er WLW ikke bare genial?

  • Kong Mor 26. februar 2011 hos 18:15 #

   Nemlig Ellen, lige midt i!

   Og ja – det er rigtigt godt der der WLW – tusind tak for hjælpen!
   Som du kan se på alle billederne – fandt jeg ud af det 🙂

 2. imangelafbedre 27. februar 2011 hos 08:34 #

  Uhhhh….Ad bad…. Godt det ikke er mig, der har hund… 😦

  Men det må være dejligt at have en masse æbler (før de rådner!) 🙂

  • Kong Mor 27. februar 2011 hos 17:11 #

   Blondinen er altså vældig sød – når hun ikke prutter! 😉
   Det er ligesom små børn – det handler om afledning 😀

Skriv noget - så bliver jeg SÅ glad!!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: