Søndagskagen #2

10 apr

Nå – så prøvede vi også en lokal specialitet. En kage med nøddemousse.

Den smagte lidt karamel agtigt – dejligt, syntes vi voksne – men firkløveret trak lidt på det.

Fondant aux noisettes

Reklamer

16 kommentarer to “Søndagskagen #2”

  1. Leoparddrengen 10. april 2011 hos 16:48 #

    Er du sikker på det var nød og ikke egern, der var i moussen?

    • Kong Mor 10. april 2011 hos 19:06 #

      Et egern med nød og næppe.. 😀
      men nej – ligesom der heller ikke er babyer i babymad.. Eller kød i selleriBØF.. 🙂

  2. Rejen 10. april 2011 hos 17:46 #

    Fint dekoreret…;-D

  3. Susanne 10. april 2011 hos 17:48 #

    Flot er den. Det må næsten have gjort ondt at skære den i stykker. Her er der indtaget gulerodsmuffins bage efter opskrift i Hjemmet. Ikke dårligt, men knapt så flot at se på.

    • Kong Mor 10. april 2011 hos 19:14 #

      Det er jo det! Vi vænner os til at ødelægge smukke kager hver eneste søndag!
      Jeg er sikker på jeres muffins smagte skønt trods et almindeligt muffins udseende!

  4. Inge 10. april 2011 hos 19:06 #

    Nøddemousse.. lyder lidt som Nutella.. det troede jeg alle børn kunne lide.. 🙂

    • Kong Mor 10. april 2011 hos 19:08 #

      Det var nok ikke så sødt som nutella.. 🙂 lidt mindre chokolade smag.
      Men helt ærligt – nutella har da aldrig så meget som skævet til et nøddehegn?
      Jeg har faktisk en – ældstedatter som ikke kan lide nutella – hun fik OD (overdosis) da hun var lille 😀
      De andre må nøjes med økologisk chokolade pålæg med RIGTIGT chokolade i!

  5. Marie 10. april 2011 hos 20:02 #

    Den kage lyder som det rene “smovs”. Det må nu have været svært at starte med at skære i den. Tak for synet!

    • Kong Mor 10. april 2011 hos 20:15 #

      Det var også smovs Marie!!
      Vi vidste ikke lige hvilken ende vi skulle skære i først!! 🙂

  6. teresaegballe 10. april 2011 hos 20:09 #

    Nej, hvor er den sjov og fin. Hvilken bager er det, der er så kreativ?

    • Kong Mor 10. april 2011 hos 20:14 #

      Hej!
      Det er en lokal bager i Normandiet i Frankrig hvor vi bor 😉

  7. Laila 10. april 2011 hos 20:38 #

    Det var da den mest geniale søndagstradition! Den vil jeg også have… Eller det er ikke sikkert badevægten er enig, men denne får godt nok mundvandet til at løbe. Skidt med hvordan den smager – øjnene er mætte her 🙂

    • Kong Mor 10. april 2011 hos 22:37 #

      Hahaha – jamen kom du bare igang – du kunne jo nøjes med hver anden uge. Så mange bagerkager er der jo heller ikke i Danmark!
      Det er nok mere enkelt kager.. Men jeg ville nok gå kold efter gåsebryst, napoleons hat og kajkage.. så havde jeg fået fed fløde/smør creme nok til de næste par år!

  8. Karina 3. maj 2014 hos 17:57 #

    Hej, Jeg faldt tilfældigt over denne fine egern kage.
    Hvordan har du lavet egern mønsteret med det hvide baggrund ?

    Mange hilsener fra Karina

    • Kong Mor 16. maj 2014 hos 21:15 #

      Hej Karina.
      Det er ikke mig som har lavet kagen – så jeg ved det desværre ikke. Det er ren købekage 🙂

Skriv noget - så bliver jeg SÅ glad!!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: