Post Award

29 apr

Okay… hvad så nu?

Hvad gør man så rent post-award-mæssigt? Venter jeg nu på, de der fine blomster kommer med posten? Det kan jeg jo godt vente på alligevel, for det er da så hyggeligt at få blomster.

Jeg har svaret på nogle spørgsmål.. Konstateret at der har været 1 kommentar på indlægget – og er nu alvorligt bange for, at jeg er blevet blacklistet af de garvede bloggere, fordi det åbenbart er lidt ilde set, at awarde.. (Ja, dette blev så skrevet, FØR alle I andre kommenterede – men jeg lader det stå alligevel – det ser nemlig mere dramatisk ud!)

På den ene side kan jeg godt se det. Man fremhæver nogle i forhold til andre. Det er synd for dem som ikke bliver fremhævet. Men jeg følte ligesom ikke at jeg kunne nominere jer alle sammen – for alle dem jeg har på min blogliste.. og alle dem jeg har i favoritter – hvor de putter sig, indtil jeg har luret om jeg gider læse på dem hver dag – de lægger jo indimellem et guldæg.

Bevares, det sker ikke hver dag – det gør det jo for ingen – men de blogge jeg  læser med på, kan jeg jo lide – derfor blogliste.

Jeg blev jo også nødt til at respektere at nogle er awardfri.. Vil det så sige at man ikke må synes de er gode??

Nå, men for øvrigt tror jeg, at jeg har luret det der award noget, der sker jo det, at man bliver SÅ glad når nogen synes man skriver godt. Nogen som kan lide ens blog.

Og så er awards måske også mest for nytilflyttere udi Blogland. Sådan som mig. Føler mig stadig som ny, selvom jeg runder de hundrede lige om lidt.

Men hvordan skal vi ellers blive set, hvis det ikke er hos hinanden? Hvis vi fortæller hinanden, at her er der en ny god blogger, så kan endnu flere læse vores blog, og så er der nogle der kan sende sådan nogle pæne virtuelle glansbillede cyber awards. Og så blir’ man glad. Jeg gør i hvert fald.

Men det behøver jeg strengt taget ikke at få en award for at blive. Jeg bliver lige så himmelråbende lykkelig for kommentarer. Faktisk måske endda mere glad. For det betyder at folk læser min blog.

Fordi.. dem jeg nu har nomineret.. Øhhm, hvor kikset er det lige hvis de ikke ved det – fordi de nu ikke læser med her? Ja, jeg har naturligvis ikke nomineret Maren, hende med tegningen.. fordi chancen for at hun overhovedet aner noget om min eksistens, den er forsvindende lille.

Skal jeg så sende de nominerede en mail og sige ”psssst – jeg har nomineret jer”.. Så er det som om hele konceptet falder lidt til jorden. Men jeg må nu nok hellere gøre det, så de opdager at jeg har nomineret dem.. Kunne jo være de blev glade alligevel.

Nej, nu lyder det som om jeg er helt græsk katolsk med den award. Og det er jeg jo ikke – jeg er glad og stolt af min award fordi jeg har fået den af 2 bloggere jeg læser hos hver dag – og som jeg – eller kan man nu godt sige ”holder af” når ikke man kender folk?

Helt ærligt – nogle gange bliver jeg lidt nervøs for min egen mentale tilstand. Hvor normalt er det lige at gå forbi nogle rødbeder på markedet og tænke på om Krudtbøllen får lavet mere mad – ihukommende et sjovt rødbedebillede?

Eller på vej ud af apoteket, lige stoppe op og sende Ellen en tanke – om hendes lungebetændelse nu er væk? For nu kun at nævne et par stykker.

Er man så ikke snart på vej til den lukkede? Jeg aner ikke hvem I er – men det føles sommetider som om at jeg gør. Spooky..

Nå, men for at komme tilbage til den der award. Hvad gør man så bagefter? Det er jo ikke som om man får tilsendt et rigtigt blomsterhjerte – det kunne ellers være fedt – jeg elsker som sagt at få blomster.

Men det bringer mig så over til de der give-aways.. og for at få noget lækkert, eller også noget knapt så brugbart som pulversuppe.. skal man gøre alt muligt. Man skal være fast læser.. Skal man ikke? Og linke og sådan noget?

Men der er mange andre lækre ting, jeg enormt godt kunne tænke mig – og jeg håber hele tiden at jeg snart vinder en give-away.. Tror bare ikke det virker, når jeg ikke melder mig til.

Men helt ærligt, pulversuppe.. eller hvad det nu var. Det er da skørt.

Nå, jeg linker ellers glad og gerne – men det har I jo fundet ud af. Det kunne da være så fedt at få tilsendt noget gejl, hver gang man linker til nogen.

Og fast læser? Jeg kan finde ud af at trykke på subscribe på wordpress, og nogen gange husker jeg oven i købet at trykke på den, på en god blog. Og jeg selv, har hele 6 faste læsere af min blog.. Ganske overvældende.

Men da der ofte er flere end de 6, som rent faktisk gider kommentere på hvad jeg skriver, så kan det være lidt lige meget. Men hvordan man gør på blogspot? Det har jeg ikke luret endnu.

Hvor om alting er, så er jeg lidt usikker på, om jeg skal forvente at få de der blomster tilsendt (man kunne jo nøjes med et glansbillede) I kan godt høre at jeg lokker for at få et eller andet, ikk’?

Eller om det bare var det.. Det har jeg nemlig lidt en lumsk mistanke om at det var.

Lidt ligesom den gang min superhelt linkede til mig, og jeg fik 1000 hits på en dag og i tilgift var ved at falde besvimet om. Og så dagen efter.. Det var jo noget af et antiklimaks.

Og i hele den næste måned så mine statistikker fuldstændigt latterlige ud – nej jeg er stadig ikke vænnet fra, den kolde tyrker virkede ikke efter hensigten.

Nu er de efterhånden kommet ned på et normalt leje igen – på det jævne, på det jævne..

Summa summarum – jeg fik en award – ej jeg fik jo faktisk to, fordi selvom det var den samme award, så fik jeg den af to forskellige mennesker. OG tak for det – skal vi så ikke bare begynde at blogge igen?

Så kan jeg med spænding vente på at jeg vinder en eller anden give-away – det kunne jo være jeg var heldig selvom jeg ikke er meldt til.. bare det ikke er pulversuppe.

32 kommentarer til “Post Award”

 1. Rejen 29. april 2011 hos 20:15 #

  Tillykke med awarderne, jeg bliver ikke sur fordi jeg ikke bliver fremhævet ;-D sådan er det jo bare at man har nogle favoritblogge…;-D…

  • Kong Mor 29. april 2011 hos 22:18 #

   Tak Reje!
   Håber du hygger dig med at passe den lille trut!
   Jeg valgte med vilje nogle af de nye – jeg har lidt på fornemmelsen at I som har været her længe er lidt mere cool omkring awards.
   Men som Nadia siger – så tror jeg også at det var min første, sidste og eneste award – jeg vil hellere have kommentarer.

   Og min blogliste fremhæver alle de spændende mennesker jeg læser hos hver dag alligevel.

 2. Nadia 29. april 2011 hos 21:08 #

  Jeg er selv lidt splittet omkring de awards. Jeg blev jo rigtig glad og stolt over jeg fik min, men jeg synes det er meget svingende, hvor spændende de er at læse på andre blogs. Især hvis der er tusind awards på de samme blogs, der bare kører i ring.
  Så helt ærligt, så TROR jeg, at den award var min første og sidste. Fordi jeg helst ikke vil skræmme mine læsere væk med flere semi-interviews med mig selv.

  Give aways gør jeg det kun i, hvis man ikke skal være fast læser, linke og alt det pjat. Og hvis det rent faktisk er noget jeg gider vinde.
  Jeg vandt pulverkylling hos superheltemor, og blev faktisk ret glad for det. Nu har Kasper lavet kylling, helt selv. Og jeg vandt parfume- og parabenfri creme, læbepomade og make up fjerne hos Mode Med Mere, og det er jeg sindssygt glad for.

  Jeg overvejede faktisk selv at udlodde et gravhunde billede med valgfrit dyr på, indrammet og det hele. Men så kom den indre kritiker frem og gav mig et los i røven, så det har jeg droppet igen. Jeg kan heller ikke tegne så stort alligevel. Eller pænt nok, for den sags skyld.
  Og så gider jeg ikke have, det bare virker som reklame for min blog…

  • Kong Mor 29. april 2011 hos 22:23 #

   Ja det er noget sært noget de der awards. Som du siger hvis alle giver dem til alle – så mister det jo hele idéen med dem.
   Jeg synes du har helt ret! Første og sidste – eneste award – og nøj hvor er jeg glad for den!!

   og i øvrigt ved jeg ikke engang HVOR man finder give-aways. Nå pyt skidt.
   De sender nok ikke engang til Frankrig..
   Men altså at have mig selv som kænguru .. ville være super!! 😉 du tegner meget bedre end du tror – du har det lille ekstra!!

 3. Nadia 29. april 2011 hos 21:11 #

  (jeg kender i øvrigt godt det, hvor man lever sig helt ind i sine læseres/yndlingsblogs liv – man føler næsten man kender dem. Frankrig er også bare blevet synonym med dig nu)

  • Kong Mor 29. april 2011 hos 22:19 #

   Ja det er lidt sjovt hvad man kommer til at forbinde folk med!

 4. Laila 29. april 2011 hos 21:58 #

  Åhhhh… Tak! Du satte lige ord på en masse af mine tanker, som er ligeså meget frem og tilbage omkring det hele.
  Befriende at se, at det ikke kun er en selv, som tænker en del over verdenen herinde 🙂

  1000 hits på en dag – sindsygt i min verden 🙂 Det må give en kold tyrker af format. På den vildeste dag jeg har haft sneg den sig op på 70 🙂 Sæt lige det i perspektiv 🙂 🙂

  For øvrigt en pudsig tanke, at man sikkert ville gå forbi en velkendt blogger, hvis man mødte vedkommende på gaden, selvom man herinde føler, at man kender vedkommende temmelig godt 🙂

  • Kong Mor 29. april 2011 hos 22:26 #

   Selv tak – det er nemlig noget underligt noget. Meget ambivalent.
   Du har ret – det ville være komisk at kunne gå forbi hinanden uden at ane det. Men det er måske derfor blogtræf findes.

   Jeg er aldrig kommet noget nær de 1000 hits hverken før eller siden. Bare rolig – og jeg sværger – man bliver “aldrig glad mere” 😉 fordi ens målestok bliver helt fordrejet.
   Men det kommer nok stille og roligt – man skriver jo ikke kun for sig selv (så kunne man bruge en dagbog) så man vil jo gerne ses – læses.

 5. Laila 29. april 2011 hos 21:59 #

  Beklager alle de smileys – det ser da totalt sygt ud. Jeg tilføjer lige en MaSse sTorE BogStaver og ikke mindst ZZZZZZZZzzzzz’er. Så ligner det da virkligt et teenageindlæg…

  • Kong Mor 29. april 2011 hos 22:28 #

   Bare rolig jeg kan jo godt læse “teenSK” 😉

 6. Annette 29. april 2011 hos 23:17 #

  Det havde jeg ikke lige set komme!
  Her er tak nok et fattigt ord – sig det med blomster? 🙂
  Ang. giveaways – så har jeg lyst til at lave en ca. 3 gange i ugen. For min omgangskreds er efterhånden mættet af mine små projekter.

  • Kong Mor 29. april 2011 hos 23:32 #

   jaaa Interflora 😉
   Så har du jo basis for en lille give-away forretning her! Spændende!

 7. Diktesoph 30. april 2011 hos 01:46 #

  Hmm jeg er lidt forvirret for jeg har også fundet ud af (efterdølgende) at de åbenbart er ilde set, og der faktisk er mange som er “award fri zone”.
  Men vil nu alligevel tillade mig at være glad for at nogen føler lyst til at fremhæve min blog. Mest fordi det er rart at der måske er nye der bliver gjort opmærksom, så man også selv kan udvide sin blog-horisont.
  Lad os bare blogge videre 🙂

  • Kong Mor 30. april 2011 hos 12:25 #

   Ja det er noget af en hvepserede vi har pæret op i 🙂 SKIDT med det for jeg er meget glad for MIN award!!
   Måske er det bedre hvis man linker til hinanden for at lære nye blogs at kende. Anbefalinger kind of. Jeg tror det er sådan jeg vil gøre.
   Og lad os så bare blogge 😉

 8. Marianne 30. april 2011 hos 08:08 #

  Jeg har ikke rigtig forstået det der award-noget, men jeg har nydt at læse dit award-indlæg og mærke din begejstring. No hard feelings her – nogen gange er det vist tilfældigt om jeg lige får kommenteret eller ej. Jeg læser de fleste på min blogliste hver dag, men der kan jo smutte en dag i ny og næ – uden at det har noget at gøre med kvaliteten af deres skriverier. Bliv du blot ved at skrive, kommentere, awarde – jeg skal nok læse 🙂

  • Kong Mor 30. april 2011 hos 12:22 #

   Tak Marianne!
   Jeg prøver også at komme igennem min blogliste hver dag – men det blir’ sværere og sværere fordi der kommer flere til hele tiden.
   Men som sagt synes jeg det er sjovt at få sat ord på det der award halløj – det er åbenbart et meget ømtåleligt for nogle! Forståeligt nok

 9. Marie 30. april 2011 hos 09:45 #

  Ja,det at kunne læse dine indlæg er med til at berige dagen. Efterhåndeb føler man, at man kender dig og dine
  der på Æblebakken- på en dejlig måde!

  Så skriv endelig videre, for her bliver dine ord daglig “slugt” med glæde og fornøjelse! Ja, en bog fra din hånd ville slet ikke være af vejen, bare du ved det.

  • Kong Mor 30. april 2011 hos 12:18 #

   Tusind tak Marie!!
   Jeg tror slet ikke jeg kan lade være med at skrive!! 🙂

   Og jeg håber da jeg en dag kan få lavet den bog!

 10. Inge 30. april 2011 hos 11:01 #

  Du har fortjent dine Awarder, og jeg synes du skal glæde dig over dem 🙂 Jeg bliver også enormt glad og smigret, når nogen synes min blog er Award-værdig, men jeg har valgt ikke at tage imod nogen, da jeg synes det er sk.. svært at give dem videre.
  Selv om jeg ikke altid får lagt en kommentar, læser jeg med stor fornøjelse dine indlæg 🙂

  • Kong Mor 30. april 2011 hos 12:15 #

   Tak Inge!!! Jeg glæder mig også over dem – mest på grund af dem som gav dem til mig.
   Og det var da sundt lige at få tænkt det hele igennem.
   Jeg har bare konstateret at jeg bliver enormt glad for kommentarer

 11. imangelafbedre 30. april 2011 hos 11:47 #

  Jeg har det lidt ambivalent med de der awards – hmmm… Men jeg kan godt forstå, at du blev glad for at få en award, det ville jeg også selv blive, hvis jeg fik en.

  Anyway – Vi holder en lille pause med rødbederne! 🙂

  • imangelafbedre 30. april 2011 hos 11:51 #

   Er i øvrigt totalt enig med dig i det pulver-haløj 🙂

   • imangelafbedre 30. april 2011 hos 11:52 #

    Nu spammer jeg dig lige, men jeg tror ikke du skal forvente nogle virkelige blomster 😦

    • Kong Mor 30. april 2011 hos 12:09 #

     Nej vel? Det er rigtigt tarveligt 😉

   • Kong Mor 30. april 2011 hos 12:09 #

    JA det er.. sært.. det der pulver.

  • Kong Mor 30. april 2011 hos 12:13 #

   Det er sikkert godt for hans tøj!! 😉

   Men ja awards. Jeg har jo med vilje ikke givet dem til “gamle og garvede” bloggere. Regnede ikke med det ville glæde jer. Havde som sagt lidt på fornemmelsen at det var en ny-blogger ting. Men naturligvis ville du også blive glad for en award.

   Du får lige en uofficiel award af mig for dit indlæg om dengang du fik smidt kaffe ned over dit tøj af en frivillig arbejder. OG blev “skældt ud” af en sur starut der troede du var Københavner.. eller sådan noget – DEN har jeg grint af mange gange!!!

 12. Ellen 30. april 2011 hos 17:24 #

  Dine tanker omkring det, at man føler man pludselig ‘kender’ en hel masse dejlige mennesker, fik du sat nogle rigtig gode ord på. Det er jo rigtigt, at man tænker på dem, lever med i deres verdener og somme tider føler, at de næsten er mere nærværende end de nærværende. Så er det, jeg godt kan blive lidt skræmt over mit eget engagement i denne blogverden 🙂
  Det er dejligt, hyggeligt, sjovt, meget lærerigt og ikke mindst en tidsrøver.

  • Kong Mor 30. april 2011 hos 22:44 #

   Tidsrøver – så ganske afgjort. Men sjovt, lærerigt og meget givende.
   Jeg vil virkelig glæde mig til en blogtræf en dag!

 13. Bettina Holst 1. maj 2011 hos 19:57 #

  Kunne sgu ikke have sagt det selv på en bedre måde. Er mega ambivalent i forhold til de awards. Er selv ny blogger og fik en for 1 måned siden. Blev glad. Så at de 2 andre som min award-giver også havde nomineret takke nej. Okay. Hmm. Hva´fanden. Så flere rundt omkring takke nej til at videresende og tænkte fuck så gider jeg ikke bøvle med det også.

  Jeg blev megaglad for awarden, men valgte kyllingemetoden og sendte den derfor ikke videre i skræk for at den blev afvist. Nå ja skræk og skræk men lidt overdrivelse fremmer jo det hele engang imellem 🙂

  Den største belønning er dog læsere, der forvilder sig ind på ens blog, tilslutter sig som fast læser og smider en bette kommentar engang imellem.

  Kærligst Bettina

  …….. Som nu fik sig forvildet sig herind og bliver som fast læser 🙂

  • Kong Mor 1. maj 2011 hos 21:02 #

   Rigtig hjerteligt velkommen!!
   Så skal jeg jo lige ind og lure hos dig også! 🙂
   Jeg har heller ikke helt fattet det der. Jeg blev jo smadder glad og så er det ikke helt stuerent – det er noget sært noget!
   Og lige præcis – man bliver gladest for nye læsere og kommentarer!!

 14. Fru E 13. maj 2011 hos 19:00 #

  Sender dig en stor smuk virituel buket blomster. Lyse lækre farver, mild skøn duft og den lyser op i det rum du sætter den ind i 🙂

  Dejligt indlæg…

  God weekend.

Skriv noget - så bliver jeg SÅ glad!!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: