Søndagskagen #19

25 sep

Denne søndag er vi ude i noget meget specielt. Og meget lokalt!

På en skole hvor man blandt andet kan tage en konditor uddannelse, har eleverne lavet en kage, til ære for vores helgen Sainte Thérèse.

IMG_5423

Kagen bliver leveret med en lille forklaring: den er hjerteformet fordi Thérèse talte meget om kærlighed, og der er 3 lag i kagen – fader, søn og helligånd og så fremdeles.

IMG_5437

Der er kandiserede roser på, fordi Thérèse lovede at sende roser ned på jorden. Og med roserne mente hun “des actes de grâce”.

IMG_5439

Prisen er rimeligt dyr idet alt overskud går til velgørende formål.

Kagen smagte fint. Firkløveret kunne ikke så godt lide den da der var en masse (også for mange efter min smag) forskellige smagsoplevelser.

Roser, kanel, exotiske frugter, hvid chokolade og crème brûlée. Noget af et symfoniorkester inde i munden – men det smagte godt – anderledes men godt. Alt andet end bitre piller..

5 kommentarer til “Søndagskagen #19”

 1. lavendels 25. september 2011 hos 17:09 #

  hEJ kONG mOR – har du en ide til det billigste/bedste mobile internet til kun 1 måned i Frankrig????Ualmindelig lækker kagesmovs….

  • Kong Mor 25. september 2011 hos 18:57 #

   Forhører mig og vender tilbage!!

 2. kirsten 25. september 2011 hos 18:30 #

  Tak skal du ellers have – med alle de hellige og religiøse symboler så må den være totalt kaloriefri. Som sendt fra himmelen…..

  • Kong Mor 25. september 2011 hos 18:57 #

   Haha – en himmerigsmundfuld..
   Nej det var det dog ikke – jeg HAR smagt bedre kager – men vi skulle næsten smage den – fra i dag og hele næste uge er der en masse hurlumhej – Thérèse døde en 30 sept. så den sidste uge af september er altid fuld af kirkeligt halløj – klokker og messer og jeg skal komme efter dig!

Skriv noget - så bliver jeg SÅ glad!!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: