Give away – tadaaahhhhh

5 nov

Nej, NU må folk altså snart holde op med al deres negative ævl om november. Det er en rigtig dejlig måned – en helt igennem skøn og fantastisk måned, også når det regner og er koldt og gråt og ærtesuppeagtigt, og dermed basta.

Hvorfor, spørger du?

Fordi, først og fremmest er det snart jul og det er altså ikke at kimse af – men som et ekstra kirsebær på kagen har jeg fødselsdag d. 18 – november forstås!

JO! Skam!

Og i anledningen af den fødselsdag – siden I nu ikke vil give mig gaver – så vil jeg i stedet lave en lille hyggepakke, til én af jer, så I kan holde op med alt det jammerlige brok om en af årets bedste måneder!

Jeg sender den jo så til den af jer som vinder naturligvis – denne lille hygge november give-away.

Det eneste man skal gøre er, at skrive hvorfor det lige er dig som skal opmuntres i november. Ej men helt ærligt – det kunne være jeg skulle melde mig til min egen give-away – så fik jeg jo noget..

Nå – men fortæl mig – hvorfor du skal forkæles af mig – og jeg godkender argumenter til og med d. 17 november!

Så trækker jeg en eller anden form for vinder d. 18 og så kommer der noget – til den heldige!

Lækre sager bliver samlet sammen, det kan jeg love jer!!

Og hold så OP med alt det novemberbrok – blev der sagt!

PS: kom lige i tanke om at I faktisk også godt må fortælle hvilke 2 indlæg I bedst kan lide! Jeg skal jo også have det lidt hyggeligt!

30 kommentarer til “Give away – tadaaahhhhh”

 1. Deborah 5. november 2011 hos 15:30 #

  Det er ikke svært, at forklare, hvorfor jeg skal vinde din give-away. Det skal jeg fordi jeg ikke skal opmuntres, men hyldes for at finde det positive, også i november. Jeg kan sagtens finde dem, de smukke farver, dejlige venner, og at jeg aldrig keder mig – ikke et sekund. Når det er sagt, kunne det da være dejligt med lækre sager at hygge sig med, og måske de skal gemmes til december. For til Jul kan det godt være, jeg trænger lidt, for jeg skal formentlig tilbringe den alene.

 2. Fr. Møller 5. november 2011 hos 15:57 #

  Jeg synes, jeg skal vinde, fordi jeg aldrig vinder noget…

 3. Sandra 5. november 2011 hos 17:29 #

  Nu er du altså selv ude om det!

  – jeg skal vinde, fordi det sidste 1½ år har været intet mindre end et mareridt!
  Først en konstatering af en lungesygdom senere et hus der viste sig at indeholde skimmelsvamp nok, til at brødføde hele min familie (hvis ellers man kunne leve af sådan noget), en kommune der underkendte selv samme og min lungesygdom som optrappede noget så eftertrykkeligt – på den rigtigt ufede måde – formentlig på grund af skimmelsvampen. (Okay – det her næste er liiiidt reklame – i morgen er der en mega lang artikel (hele 4 sider!)om vores mega ufede sag i Fyens Stiftstidende).
  – og ærligt, så syntes jeg efterhånden at det er pisse synd for vores børn, for min kæreste og for mig. Klynk, sagde jeg!
  – og du var advaret;o)

 4. Ellen 5. november 2011 hos 17:31 #

  Hvorfor mig? Fordi jeg synes bedst om ALLE dine indlæg. Undtagen søndagskagerne, men der er mange tilbage, som jeg synes bedst om 😀

 5. leneelnegaardLene Elnegaard 5. november 2011 hos 17:51 #

  Uuuh, fordi jeg er ret god til at tænke på alle andre!
  Når familien har fødselsdag fiser jeg rundt og pynter op aftenen før, og står tidligt op om morgenen for at hygge. Jeg køber små gaver til mine dejlige veninder, til ungerne og manden. I det hele taget gør jeg mig umage for at gøre andre glade, og nogen gange kunne jeg også godt tænke mig at blive forkælet lidt… Og det kunne jo så lige være dig, der lysnede min dag der!

  Uanset hvad – så rigtig god dag til alle!

  Kh Lene

 6. Lene 5. november 2011 hos 17:53 #

  Hvorfor mig? Fordi jeg elsker denne mørke tid og min bror har fødselsdag selvsamme dag som dig. Og Dine indlæg bliver læst hver og en, selv om jeg ikke får kommenteret.

 7. Cecilie 5. november 2011 hos 18:44 #

  Jeg behøver ikke vinde, jeg får masser af gaver i morgen – jeg er nemlig også novemberbarn. Og jeg forstår virkelig heller ikke, hvad der er så slemt ved november! Måneden efter er jul og alt er stadig rart og hyggeligt og man nyder stadig efteråret.

  Nej, januar derimod… forfærdelig.

 8. Mai 5. november 2011 hos 19:59 #

  Altså ser du jo – jeg mistede min far for godt 18 år siden, og hele dagen i går gik jeg og hyggede mig med tanken om, at han ville være fyldt 75, hvis han levede. Lige indtil jeg talte med min søster pga hendes fødselsdag og hun sagde: Jamen han blev da født i 1935. Så var det sidste år og der havde jeg ikke tænkt så meget på ham. Yndlingsindlæg må være Sort skærm og det med den fristende stige og modige dreng

 9. Marie 5. november 2011 hos 23:11 #

  Fordi jeg sikkert er den ældste, der følger jeres liv på Æblebakken hver dag ( Jeg er en årgang 1944) og fordi jeg elsker at læse dine ord, der er skrevet med et herligt blink i øjet.

  Du må ikke forlange at jeg skal vælge de to bedste indlæg, det er da ganske umuligt, for du skriver så aldeles herligt!!!!

  Din fødselsdagsdato vil jeg fra nu af altid huske–to dage efter min kære lillesøsters!

 10. overleveren 6. november 2011 hos 07:28 #

  Mon man kan kvalificere sig her med en bil der driller (to faktisk), håbløse familieforhold og en jul der truer, som noget der er alt andet end hyggelig.

  Naeeeh næppe – så overlader gerne konkurrencen til mere seriøse kombattanter.

  De to bedste indlæg – aner det ikke..

  Men må den mest opmuntringsbehøvende vinde…

  Og jo jeg skal nok osse huske den fødselsdag.

 11. esconditeren 6. november 2011 hos 10:26 #

  Jamen nu må jeg be’ om mine himmelblå. Jeg har jo fødselsdag nøjagtig samme dag som dig! Det burde kvalificere mig, men jeg behøver såmænd ikke vinde, jeg elsker i forvejen November. Jeg har aldrig rigtig forstået hvorfor folk har så meget imod netop denne måned. Jeg elsker bare dens tiltagende mørke, lyset i folks stuer, hygge, kulde… Men man skal måske være født i November, for at se dens skønhed.

  Med hensyn til to favoritindlæg så må jeg med skam melde at det er mig umuligt. Min hukommelse er hullet som en si, så jeg kan faktisk kun huske at jeg holder meget af at læse din blog helt generelt.

  Glædelig November!

 12. Randi 6. november 2011 hos 11:01 #

  November er en gevinst i sig selv – en dejlig måned. Men derfor kan man vel godt ønske sig endnu mere, kan man ikke ? 🙂

 13. Annette i Barcelona 6. november 2011 hos 15:57 #

  Altså jeg har nu ikke noget specielt imod November… Og da slet ikke på denne breddegrad, men derfor kunne man jo godt ønske sig at man vandt alligevel og at “pakken” indeholder saltlakridser… *…Suk!* 😉

 14. mette 6. november 2011 hos 18:13 #

  jeg bør vinde, for jeg er så ked af det for tiden, mit ene barn er taget på den anden side af jordkloden, og jeg ser ham ikke før om ufatteligt lang lang tid 😦 (juni 2012)

  Jeg savner ham helt ubeskriveligt, tror aldrig jeg vænner mig til at have store halvvoksne børn, der ikke har så meget brug for deres mor længere, holder på at børn skulle være børn meget længere tid, det er gået alt for stærkt 😦

 15. Inge 6. november 2011 hos 19:12 #

  Jeg brokker mig ikke over november.. sidder her i Spanien, det blæser, men jeg bar bare tæer i sandaler, derfor skal jeg have din give væk.. 🙂
  Og hvis jeg ikke vinder den.. Sååhhhh har jeg vundet alligevel.. fordi jeg sidder her i bare tæer og nyder livet.. 🙂

 16. Mille 6. november 2011 hos 20:45 #

  Det er mig der skal vinde. Nprmalt kan jeg rigtig godt lide novembers efterårsrusk, men lige i år er november en trist måned. Det er min mors fødselsdagsmåned og den måned hvor min lille starut var ved at miste livet, så mit hovedet er fyldt med svære tanker.

  Men man skal jo også være positiv og nævne yndlingsindlæggene, og jeg kan bedst lide dem med den lille vise gårdmand Bjørn, der filosofere på sengekanten. Og så kan jeg godt lide det med billedet fra din 40? års fødselsdag, hvor du serverer lagkage på en råhvid sofapude. Det er fandme sejt. Og nu er jeg i gang er jeg også vild med dem om kassedamen og den franske kommune og TdF.

 17. Kvium 7. november 2011 hos 08:15 #

  Hmm… Fordi november er vildt angstprovokerende for mig i år! Skal ud på det der arbejdsmarked efter over 2 år med sygdom og inus aktivitet på den konto. Aner ikke om jeg kan og det gør “de” heller ikke. Så november bliver måneden hvor jeg kan skrive arbejdsprøvning og virksomhedspraktik på CV’et og jeg er ved at dø af skræk!
  – så trænger virkelig til forkælelse og en lille smule ae ae 🙂

 18. Kirsten 7. november 2011 hos 12:42 #

  Jeg må helt klar opmuntres! Ikke alene sidder i det buldermørke Finland hvor det først bliver forår når I andre allerede har sommer. Vi skal så også lige igennem en hulens masse sne. Derudover skal jeg gennemgå disse trængsler for første gang som 50-årig hvilket jo kan sende selv en fuldstændig normal person ud op selvdestruktionens rand. Efter at have haft fødselsdag på selve “De døde dags fest”……

  Elsker nu alle dine indlæg – tror måske alligevel at søndagskagen slår dem alle for så kan jeg fristes uden at synde 😉

 19. Anna 7. november 2011 hos 21:30 #

  Tja, hvorfor? Så vidt jeg kan se er der mange andre der har mere brug for/fortjent at vinde end mig (oven i det har jeg så heller ikke læst med så længe, så jeg kan ikke komme med en favorit). Jeg har egentlig heller ikke brug for en hygge-pakke, jeg elsker efteråret – farverne udenfor og teen-foran-brændeovnen-iklædt-uld indenfor. Tilgengæld er min mor ikke så meget til alt det hejs, og derfor tror jeg at hun godt kunne bruge sådan nogle lækre november-sager.

 20. Anita 10. november 2011 hos 08:17 #

  Først skal du lige vide, hvilke 2 indlæg jeg holder så meget af herinde. Det ene får mig til at grine og mærke kærlighed, helt ned i min ene storetå og tilbage op i maven igen, for som tidligere fortalt, så har vi begge to sønner med gode fantasier. Jeg elsker det her indlæg så meget! Det viser også, at ingen er den perfekte mor og at vi alle ligner hinanden ét eller andet sted, hvilket kan være en lille trøst engang imellem.

  Det andet indlæg, som jeg kaster positive øjne på, er dét, jeg kommenterer på nu, for jeg kan godt li’, når der fokuseres på at gøre noget godt for andre, som måske ikke har det for nemt. Jeg klagede mig også engang over efterårets tristesse, men det gør jeg ikke i år. Farverne er sindssygt smukke og duften af den fugtige muld kaster mig tilbage til min barndoms hule, væk fra voksne og skole og alting. I dag kan jeg stadig lave en lille hule, hvor jeg gemmer mig på min egen måde. Den slags blir’ jeg vist aldrig færdig med – men jeg ELSKER de gode ting ved november og efteråret 🙂

  Og hvorfor skal jeg så vinde? Well, jeg vil ikke belemre nogen med at læse om dårligdomme, tårer, ulykker og tragiske hændelser. I stedet vil jeg sige, at jeg bare ELSKER gaver, uanset hvilket tidspunkt de skulle falde ned i min turban. Hvem gør ikke det 😉

  Godt initiv, Kong Mor 🙂

 21. Frøken Sofie 11. november 2011 hos 00:07 #

  Nåeh jamen, jeg synes jeg skal vinde fordi November måned er HÅRD. Ikke nok med at vi allerede er begyndt at jule i min butik (det ER for tidligt) så er jeg, i forbindelse med min uddannelse, i praktik i en meget alternativ børnehave – det tærer på energien.
  Sidst men ikke mindst, så er der lige blevet konstateret skadedyr i min opgang, og som det lettere neurotiske menneske jeg er, drømmer jeg om at de spiser mig i nattens mulm og mørke 😦

  Jeg synes godt om alle dine indlæg, men dem med søndagskagerne er simpelthen verdensklasse – man bliver så inspireret 🙂

 22. Annette 11. november 2011 hos 09:01 #

  De 2 indlæg jeg husker bedst, er 1. det indlæg hvor et af pigebørnene skal på tur med skolen, med overnatning, og har mad med til en hel folkeskole, som hun selv glad spiser :-). Og 2. er det indlæg hvor du beskriver hvordan i kan malke en automat, og købe mælk med hjem. Wierd 🙂
  Jeg skal vinde selv om jeg ikke behøver opmuntring i november. Dejlig måned hvor det er legalt at lave og købe gaver til hele familien, og begynde at overveje hvor meget marcipan en familie kan sætte til livs og hvilken spiritus skal det blandes med – foruden hvilken chokolade skal der udenom.
  Måske er det alligevel bedst at der er en anden der vinder – for jeg kan slet ikke finde noget negativt ved november. Det er ren forventnings glæde og guf for en big spender som ut.

 23. pernillethorupPernille 12. november 2011 hos 22:13 #

  Hvem har ikke brug for lidt opmuntring, uanset årstid ?!
  Men nu har jeg lige fundet dine blogs og synes der måske er andre, der trænger mere til at få smilet frem :))
  Tak for give away hver gang, du skriver noget 😉

 24. Hanne 13. november 2011 hos 17:37 #

  Jeg vil slet ikke brokke mig over November. Vi har det skønneste vejr og hver dag når jeg kører på arbjede ville jeg ønske at jeg kunne tage mit kamera med og tage billeder af det flotte landskab med de skiftende farver. Lyset, tågen der hænger i bakkerne, udsigten over the San Francisco Bay. Golden Gate og San Francisco. Der er også udsigt til Thanksgiving, hvor der skal hygges med den ‘extended’ family og vi får et par extra fridage.
  Jo November, kom du bare an!

 25. The Blogless Sister 14. november 2011 hos 19:49 #

  Jeg skal vinde, og forkæles fordi – altså, fordi det er lidt synd for mig lige i tiden. Og jeg holder ellers meget af november :-/

  Det bedste ved din blog er – foruden indlæggene themselves, og jeg bryder mig ikke om at udvælge to (så bliver de andre indlæg bare kede af det) – de hyggelige kommentarer du tit skriver, hvilket jeg i øvrigt selv er en kegle til. De glæder HVER GANG.

 26. Annette 17. november 2011 hos 08:33 #

  Jeg skal da naturligvis vinde din GA…..
  November er den stille måned for mig – inden mange ting skal igang i december, så november er en nydelse….
  Af særlige indlæg – tjae, jeg griner ofte højlydt og længe af dine beskrivelser af familien, som kunne være den her hos mig (trods enkelte af mine børn er lidt ældre og “flyvefærdige”. Dine beskrivelser er livagtige og gør at billederne man får af hændelsen/tankerne er “som hvis man var der selv”….
  Jeg fandt din blog for nogle måneder siden ved en tilfældighed – og har nydt at læse og grine siden…..
  Annette

 27. Trillemor 17. november 2011 hos 08:57 #

  Faktsik har jeg aldrig før været forbi din blog, så jeg vil nok ikke være den der fortjener mest at vinde. Jeg er dog ikke i tvivl om at jeg vil kigge forbi igen, for de par indlæg jeg har læst synes jeg rigtig godt om. Det må være skønt at kunne skrive med sådan en humor, det er vældig smittende på humøret. Og så vil jeg da i øvrigt lige fortælle, at november for mig er en ganske vidunderlig måned, det er nemlig måneden hvor min trilinger kom til verden for 12 år siden:) Håber du får en skøn fødselsdag i morgen.

 28. Benedikte 17. november 2011 hos 11:54 #

  Hvordan dælen er jeg lige gået glip af denne give away??

  Det er selvfølgelig mig der skal vinde. Nemlig fordi at jeg skal opmuntres så meget i november at december med jul og nytår bliver mere udholdelig langt væk fra kæreste, familie, venner og julerier!!!

Trackbacks/Pingbacks

 1. At være sur og så den der giveaway « Kong Mor - 10. november 2011

  […] Der er stadig en hel uge tilbage, til at fortælle mig hvorfor du, eventuelt – ja  naturligvis kun hvis du vinder – skal forkæles af mig. […]

 2. Og jeg som troede onsdage var kedelige « Kong Mor - 17. november 2011

  […] er det også i dag, sidste dag til den der giveaway jeg har. For i morgen er det jo min fødselsdag – og jeg skal have gaver, sang, halløj og ballade. Juhuu […]

Skriv noget - så bliver jeg SÅ glad!!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: