Zorronaldo superstar

5 jan

Jeg var faktisk ved at fortælle om hvor uhyggeligt det er, når man opdager at man er ligeså gammel som sin mor.. Sådan mentalt. Og indimellem kan man blive helt i tvivl om man ikke i stedet er gift med sin svigerfar..

Men så var det at jeg kom i tanke om Zorronaldo. Han går til fodbold..

Og så slog det mig, at jeg vist aldrig nogensinde har fortalt hvor dygtig han er?

Det ligner mig ellers rigtigt dårligt, ikke at udnytte enhver lejlighed til at blære mig med mit afkom, men lige familiens fodboldstjerne har jeg vist ikke udbredt mig om.

Så derfor bliver det til et helt andet indlæg – og historien om at være gift med sin svigerfar (GYS) må komme en anden dag.

Da han som 9årig blev sendt startede til fodbold, ene og alene fordi hans mor, havde indkøbt nogle totalt seje ”Le Coq Sportif” fodboldstøvler i sølv og orange.

Det var også lidt fordi jeg var lidt træt af at sidde alene, hver gang der var landskamp, idet First Man hader få ting så meget som fodbold, det skulle da lige være spillerne, men i hvert fald, jeg sad i ensom majestæt kamp efter kamp, og heppede lidt for et syns skyld, til landskampe eller spændende ligakampe.

Jeg har aldrig selv spillet fodbold, jeg kunne jo risikere at knække en negl, jeg kender dårligt nok alle reglerne, men jeg kan godt lide at se landskampe, og så har de fleste fodboldspillere sådan nogle pæne numser..

Men jeg følte mig ganske alene med min heppen, og ville godt have en sammensvoren. Derfor blev der indkøbt fodboldstøvler og jeg meddelte min søde lille søn med uglelooket, at han skulle til at spille fodbold.

Han var der to gange.

Efter anden træning kom han hjem, og med øjne der var ved at løbe over af tårer, og mimrende underlæbe sagde han at de andre ikke var søde og at træneren talte grimt til dem. Hvilket desværre var sandt. Og fodbold skal være sjovt, så han kom naturligvis ikke tilbage dertil.

Men sommeren efter, sendte jeg ham på fodboldskole i nabobyen, og han kom hjem hver dag og var dødtræt, møgbeskidt og lykkelig. Og jeg tænkte – jeg prøver igen.

Og en lun septemberdag stod jeg med en meget nervøs lille dreng ved hånden, for at følge ham hen til gruppen af drenge, som jeg inderligt håbede, ville tage godt imod ham.

Og – Ô lykke – Anton kom sprintende hen for at sige velkommen, og jeg fik lov til at gå!

Gruppen af drenge var genial, træneren fantastisk og forældrene støttende! Og min lille usikre ugle tog sine skridt ud på grønsværen, støttet og opmuntret.

Og så havde han søreme talent! Det kom ikke lige med det samme, men langsomt blev han bedre, og pludselig var han topscorer. Og nu klapper et helt stadion når han kommer på banen!

Jeg kunne jo af gode grunde ikke være objektiv, men fra alle sider lød det: ”Han er bare super GOD!” Nå ja, lige bortset fra den afsatte topscorers mor, men fred være med hende.

I Frankrig blev han set an i en uge, og kom så direkte på førsteholdet i aldersklassen over hans. Da de blev sendt til talentudvælgelse, tog de ham med, også selvom han kun var 13. Han kom ikke på med regionsholdet, fordi han var for ung, men han blev sendt videre til andre talentspejdere, og han kom på en liste over unge talenter – med mulig udtagelse til landsholdet!

Vi har sågar haft fodboldklubber som ringede hjem til os for at høre, om han dog ikke vil skifte klub.

Men så brækkede han jo kravebenet og har ikke spillet en hel sæson. Han var ulykkelig, for der var nye udtagelser til regionalholdene, og han kunne ikke deltage.

Ikke desto mindre er han åbenbart mere end almindelig god, for talentspejderne kom tilbage for at se ham træne, og han skal til personlig audition engang i februar når han er blevet 15 og er helt kampklar igen!

IMG_4020

Og jeg har skam vist ham det hus i Saint Jean de Luz, som han skal købe til mig, når han bliver spiller i Real!!

20 kommentarer til “Zorronaldo superstar”

 1. SourPuss 5. januar 2012 hos 07:04 #

  Selv om jeg har det på nøjagtig samme måde som Firstman, må jeg tilstå at den snoede vej til at finde sit talent som Zorronaldo har været på, fik mig til at smile. Husk nu også at udpege i hvilken klasse bilen skal være, sådan bare for at sikre dig kørelejlighed (det må være fair, for du er vel chauffør nu?) 😉

  • Kong Mor 5. januar 2012 hos 10:46 #

   Jeg er lige nemlig chauffør 🙂
   Og jeg vil have en med en masse hestekræfter i. Rød.. og med en stejlende hingst på 😀

   Det skulle vist bare være sådan. Han er god med bolde generelt.

 2. Marianne 5. januar 2012 hos 07:04 #

  Dejligt med sådan en dygtig dreng 🙂

  • Kong Mor 5. januar 2012 hos 10:47 #

   Ja, og det er rart at have en dreng i den alder som ikke hænger foran computeren og som ikke ryger eller noget!!
   🙂

 3. Ellen 5. januar 2012 hos 07:44 #

  Hvor er det herlig læsning 🙂
  Underligt og flot, egentlig, at han havde mod på at prøve igen efter den første dårlige oplevelse, men det var da godt, at han havde.
  Man bliver bare så rævestolt over de der unger, når der afsløres et ægte talent af en eller anden art, og jeg er helt sikker på, at det drypper meget på Mor Degn, når han når så vidt 🙂
  Herhjemme får John også lov til at sidde helt alene og nyde sine fodboldkampe – uanset hvor meget jeg prøver, og det gør jeg sommetider for at vise min hustruelige solidaritet, så kan det bare ikke fange en lillebitte gnist af interesse fra min side…

  • Kong Mor 5. januar 2012 hos 11:09 #

   Jeg tror som sagt at det lå i kortene at han skulle blive noget med en bold. Og han er så ambitiøs at det gør ondt.
   Han VIL noget og bider sig fast. 🙂 Mor er stolt 😉

   Jeg gider altså kun se landskampe – ikke så meget af det andet!! 🙂

 4. Rejen 5. januar 2012 hos 07:48 #

  Hmm beklager men fodbold kan heller ikke hidse mig, men det er sgu da superflot gået af den unge mand, håber at han får råd til at købe et hus til sin mor…;-D

  • Kong Mor 5. januar 2012 hos 11:10 #

   DET håber jeg også!! Det ligger rigtigt godt – det hus faktisk 😉
   Oppe på klipperne med udsigt over bugten!

 5. fruenimidten 5. januar 2012 hos 09:09 #

  Skønt med en bold-begavet dreng 🙂 Dit navnevalg har jo antydet noget i den retning, så det var vel bare et spørgsmål om tid, før han blev for god til at holde hemmelig. Kan du ikke gøre et eller andet for at booste hans karriere, så du kan flytte direkte til Saint Jean de Luz? 😉

  (måtte lige google – der ser rigtig skønt ud)

  • Kong Mor 5. januar 2012 hos 11:12 #

   Det havde jeg ikke lige tænkt på – hvor er telefonbogen over Madrid??? 😉
   Der er VIDUNDERLIGT i Saint Jean de Luz!! Det perfekte ferieparadis.
   Jeg gider jo ikke være der om vinteren!

   Og ja det er skønt med sådan en dreng – så laver han da ikke andre ulykker imens!

 6. Lene 5. januar 2012 hos 12:18 #

  Hvor er det dejlig læsning om at finde det , man er god til, også selvom det oprindeligt startede med en lidt egoistisk mors intentioner 😉
  Her valgte vores søn fodbold, fordi fætteren gik til det. Vores søn var ranglet, havde ikke styr på sin krop og det gik ikke så godt, så da gemalen (som ELSKER fodbold og var rigtig god til det) ville spille bold i ferien, svarede sønnen; far, nej tak jeg har jo ferie! Derefter fik han lov til at stoppe 🙂
  Pøj pøj til den unge mand

  • Kong Mor 5. januar 2012 hos 13:39 #

   Hahaha! Stakkels din gemal!!
   First Man hader stadig fodbold – men interesserer sig for det nu fordi hans søn spiller!

   Sådan er vi så forskellige – og hvor er det skønt! 🙂

 7. Birgitte Agger Mote 5. januar 2012 hos 18:12 #

  ej … tænk sig, at du har gået og gemt på sådan en stor hemmelighed … det er da fantastisk!

  Zorronaldo … burde jeg have gættet det med sådan et kælenavn 🙂

  Tillykke til ham – og nu kan jeg (endnu!) bedre forstå, hvorfor han var bundulykkelig da han brækkede kravebenet!

  • Kong Mor 5. januar 2012 hos 21:26 #

   Jeg har bare glemt at sige det her på bloggen 🙂
   Ja det er jo hans to store idoler fra før og nu 😉
   Zorro og Ronaldo.. dem trak vi sammen!!

   Men I hører nok mere efterhånden som sæsonen går igang!

 8. Lone 5. januar 2012 hos 20:27 #

  Jeg havde nok gættet retningen, det ud fra kælenavnet…. :o)

  Glæder mig vildt til at se Zorronaldo spille for Real om et par år :o)

  • Kong Mor 5. januar 2012 hos 21:27 #

   Klog dame – dig!! 😉

   DET gør jeg også!! 😉

 9. Susanne 5. januar 2012 hos 22:10 #

  Så vil jeg sige til mine unger. Ham kender jeg. Eller altså – jeg kender hans mor. Altså sådan på en måde…. 🙂

  Hvor er det skøn læsning. Og herligt at han har fundet sin egen hylde for succes. Held og lykke med karrieren herfra.

  • Kong Mor 6. januar 2012 hos 11:09 #

   Jooo du kender ham da.. Lidt i hvert fald! I hvert fald hans mor.. når hun kommer hjem til sommer. 😉

 10. Sofie 6. januar 2012 hos 10:44 #

  Åhhh hvor er det bare vidunderlig læsning. Jeg ved ikke hvad det er med mig og rørstrømskhed efter jeg har fået børn, jeg får helt en klump i halsen af at læse om dit sønnebarn her, der pludselig finder sit talent (eller: et af sine talenter), og stortrives imens han lever det ud. Jo, måske fordi det er det jeg allerdybest ønsker for mine unger. At sådan noget skal ske for dem. Og at jeg må være i stand til at få præsenteret dem for så mange forskellige ting gennem deres banrdom, at de når at støde på DERES helt specielle talentniche. Godt gået moderdyr! Det her kan du sgu i høj grad takke dig selv for. Du har startet det op, og du har støttet og holdt ved, trods dårlig træner til at starte med.

  • Kong Mor 6. januar 2012 hos 11:12 #

   Uhh – tak da! Jeg rødmer helt!! 🙂
   Men jeg tror nu ikke jeg har så meget at gøre med hans talent. Jeg kan hjælpe og støtte men jeg kan ikke spille for ham!

   Men det er rigtigt at man skal være der – dermed ikke sagt at alle børn finder deres talentniche. Også selvom de er blevet støttet. Det kan jo være at de er gode til en masse ting men ikke kun til en eller to.

   Og det med utætte tårekanaler.. 😉 DET kender jeg også godt!

Skriv noget - så bliver jeg SÅ glad!!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: