I kan takke Prinsesse Lyserød for at der kom en slags søndagskage idag! Endda en hjemmelavet én. Med opskrift! Kan det overhovedet blive bedre?
For at kreere Prinsessens lækre dessert, Fondant au chocolat, skal der bruges:
4 æg
65 gr mel
135 gr sukker
200 gr smør
200 gr mørk chokolade (min.70 % kakao)
Bland æg, sukker og mel. Smelt smør og chokolade sammen. Bland det hele sammen i en røremaskine.
Puttes i solide muffinsforme. Papirforme kan ikke helt holde sammen på dejen De bages i 8 minutter ved 210 gr. i en forvarmet ovn. Ikke mere end 8 minutter – for så er kagerne ikke flydende indvendig, hvilket er idéen med det hele!
De skal spises lune!
I får lige billedet igen – det tager I nok ikke skade af!
Jeg fik opskriften af min søde veninde Armelle, for mange år siden da vi begge boede i Versailles – og jeg ved ærligt talt ikke hvor den kommer fra, men det forhindrer mig ikke i at dele med jer – de smager fantastisk!
God søndag!
Aj hvor ærgeligt. Jeg er lige holdt op med at spise den slags – igen ;o) De ser skønne ud, og opskrifter kan jo gemmes.
Ja godt opskrifter kan gemmes! 🙂
Jeg har en variant af samme opskrift – de er mumslings!
Præcis!! Når man ellers må!! 😉 tror dog ikke der er så mange proteiner i at det gør noget!!
Næsten for sent at kommentere på den yderst eksklusive middag i det forrige indlæg, men jeg vil nu alligevel tage mig lov til at udtrykke min store imponerethed med den menu, P. Lyserød havde kreeret. Hvis det havde været min datter, ville jeg også have pralet højt og lavt. Og meget og længe.
Du kan fortælle hende, at noget tilsvarende kunne min egen datter først da hun var omkring 20 år ældre. Middage, ja, men tre retter, nej. Det var superflot og så meget lækkert ud. Og så til seks personer. Helt alene. Godt gået, du 😀
Aldrig for sent – hun smilede fra øre til øre!!
Og jeg vil fortsat prale med min dejlige kokke-datter!
Mundvandet løber og øjnene kan ikke blive mætte 😉
Godt gået – Master Grand Chef Junior 🙂
Og helt sikkert en opskrift som skal afprøves
Jeg forstår det glimrende! Det er nemmere end man tror! Og mummmms! De er mindre gode (anderledes) når de er kolde så man skal spise op når de er lune 😉
Hvor ser det lækkert ud! Den opskrift må jeg hellere få gemt – der er heldigvis ikke så længe til fredag (:
Kan man låne mad-prinsessen en uge eller to? Hun må hjertens gerne eksperimentere i mit køkken, hvis jeg får lov at smage! Jeg kan godt forstå du er pavestolt af hende :o)
Kan jeg sende to drengebørn på madlavningskursus hos prinsessen?
For jeg er misundelig
Jeg er totalt bagud med bloglæsningen. Læser først dette indlæg nu, 10 dage senere, men jeg kan love dig for at jeg skal ud i køkkenet og lave fondant au chocolat lige så snart min tå tillader det. Indtil da må jeg bare sidde her og savle over billedet.
Hvor mange kager bliver der af denne opskrift? 🙂
Den giver mig 12 alm. muffinsforme. 🙂
Lige et sidst spørgsmål, hvor højt fylder du muffin formen?