En rigtig bombe af noget tysk. Jeg tænkte det var på sin plads efter jeg havde tænkt på tyske guldfisk i går.
Så kagen blev en Fôret noir eller vist nærmere en Schwartzwald.
Bastant og uden den rigtige smag. Stor skuffelse. For mig i hvert fald. I bedste fald smagte den af lidt tung lagkage, i værste fald – eller hvis jeg skal være ærlig – smagte den af ingenting og lidt tørt.
Firkløveret hev de syntetiske kirsebær ud af deres stykker, men ellers gled det ned. Jeg er fuldstændig overbevist om at jeg sagtens kan lave en der smager bedre end denne som bageren diskede op med.
Det skal i hvert fald komme an på en prøve!
Hvis de der grimme røde bær ellers kom af, så ligner det en kage for mig.. 🙂
Ja eiiirk! De var ikke ret lækre. 😉
Øv det er så skuffende når de kalorier man skal fylde sig med ikke smager som forventet…;-D
Ja! Helt enig – men jeg smagte også kun, og da smagen var som den var skulle jeg ikke nyde mere!
Øv, hader tørre kager…
Ja – også mig. Men et projekt i påskeferien må hedde fôret noir kage!
Rent visuelt ser den rigtig god ud … og jeg troede, indtil jeg kom ned i bunden af indlægget, at du havde lavet den selv 😉
Så jeg glæder mig til at se kagen lavet af Kong Moder 😉
Ps. tørre kager med ingen smag smager af … luft og er aldrig gode uanset om de nok så gode ud ;-9
Jeg har aldrig lagt skjul på at de der flotte franske kager ikke er lavet af mig!
Jeg glæder mig altså især til at smage den! 🙂
Og nej tørre kager er kedelige og intetsigende. Det er dog sket meget sjældent at vi er blevet skuffede!
Jeres bager må jo have et kæmpe udvalg, når du sådan kan blive ved med at købe forskellige kager.
Ja de har et meget stort udvalg!
Kan godt se på det hele at jeg bliver nødt til at tage billeder af sådanne franske bagerdiske!! 😉