Så så man lige mig som prop.

6 sep

med mavebælte.

Og det kræver en forklaring. Jeg ved det godt.

Jeg bor ikke langt fra en lille svømmehal. Og på trods af mine aversioner mod fællesbade og den slags misforstået kommen hinanden ved, så besluttede jeg mig for at gå til svømning i år, nu da vores gymnastikhold ikke bliver til noget alligevel.

Men det var ikke rigtig svømning. Det er simpelthen aquafitness. Eller det vil sige, det startede med at hedde: “Søheste”.. Det passede lidt mere til min forestilling om mig selv i det våde element. Men undervejs tog det navneforandring. Og med den blev ambitionsniveauet ligesom sat lidt op.

Men jeg overvandt mine fobier, ignorerede ganske – okay så, ignorerede næsten – det meget beskidte gulv, og nedsænkede mit legeme i vand. Med temperatur der nærmede sig frostgrader. Mindst.

Pludselig vrimlede det med damer i alle aldre, og

former.

Faktisk er det helt utroligt så kropsligt det hele lige bliver, når 40 kvinder forsamles på meget lidt plads. I meget lidt tøj. Og fem brusere…

Ikke helt gennemtænkt det med de fem brusere. Men solidariteten længe leve.

I hvert fald blev jeg, og mine helt nye søheste-veninder, pisket igennem 52 minutters sindssyg hård træning. Da der var gået 7 minutter af timen, var jeg døden nær. Jeg troede ikke det kunne være så hårdt at være i vand. Jeg havde hørt om hårdt vand, men alligevel.

Hov og så glemmer jeg helt det med mig som prop.

Altså, for at gøre det nemmere – HA som om..  – skulle man tage et flydebælte på. Dette skulle forhindre en i at bruge uforholdsmæssigt mange kræfter på at holde sig flydende, samtidig med alt det der fitnesshejs, som nu kommer ind i billedet.

Bæltet skulle strammes til. Så det ikke kunne glide af.

Med det resultat at jeg, hver gang jeg prøvede at slappe lidt af, skvulpede forover som en stor tumlingedukke. Eller en prop. I søgang. Og jeg er ret sikker på at grunden til at jeg ikke skvulpede bagover, er at finde i det faktum at jeg havde overvægt foran i form af dobbelt airbag.

Og den ganske time skulle jeg ikke alene koncentrere mig om ikke at tilte forover, fordi det nu var alt for let at holde sig flydende, men jeg skulle samtidigt bokse under vandet og andre sære ting.

Al denne agiteren i vandet havde da også sin pris.

Efter 35 minutter fik jeg krampe i samtlige tæer.

Og uanset hvad jeg herefter gjorde, strittede mine ellers helt normale tæer i alle mulige retninger, og lignede nogle krogede gigtplagede nogen. Hvilket de ingenlunde er. Og da jeg havde lidt med anstand, og måske lidt råben, i meget lang tid, blev jeg enig med mig selv om at jeg var en kylling, og gik derpå op.

Jeg skal ikke kunne forsværge at det ikke også var udsigten til at slippe for den kamp det ville give at have 40 kvinder og kun fem brusebade, der fik mig til at fortrække mens tid var. Så jeg foretog et hastigt tilbagetog og luskede fejt ud under en lun bruser.

Kunne derefter, alt imens jeg skubbede mig vej mellem de 39 andre som efterhånden også havde fulgt mit eksempel, pludselig erindre de andre gener der er forbundet ved at gå til svømning.

At tage sokker på med halvvåde fødder er ubeskriveligt enerverende. Og at skulle finde sit tørre tøj med våde fingre hører heller ikke til på min lister over yndlingsting.

Men jeg overlevede.

Med besvær, men jeg vågnede trods alt i morges.

Og jeg skal nok derover igen på onsdag!

Reklamer

8 kommentarer to “Så så man lige mig som prop.”

 1. Lene 6. september 2013 hos 07:24 #

  Tak for morgengrinet, Stine, og du er da sej, når du planlægger at deltage i næste uge igen 😉

  • Kong Mor 9. september 2013 hos 21:38 #

   Det er så tæt på at det ville være synd ikke at deltage. Desuden har jeg betalt 🙂

 2. Lene 6. september 2013 hos 07:24 #

  Selvfølgelig skal du derover igen på onsdag, for hvis du ikke dukker op, så kommer jeg personligt og henter dig – for glem ikke hvem der lokkede hvem til at være med til denne omgang form for moderne vandtortur 😉 – hvis jeg skal lide, så skal du også! 😉

  • Kong Mor 9. september 2013 hos 21:39 #

   Det er jo det jeg siger.

 3. Rasmine 6. september 2013 hos 09:16 #

  Jeg har haft lignende planer. De er nu forsvundet som dug for solen. Jeg havde glemt, hvor ulækker en svømmehal kan være. Tak for advarslen!

  • Kong Mor 9. september 2013 hos 21:39 #

   Jeg ignorerede gulvet. Og glædede mig ved tanken om at der er klor i vandet..

 4. Ellen 7. september 2013 hos 09:53 #

  Fordom bekræftet! Og i øvrigt bliver jeg aldrig nogen vandhund …
  Sejt, at du gør det igen, for man kan da næppe nogen sinde vænne sig til det der? 😉

  • Kong Mor 9. september 2013 hos 21:40 #

   Nej – men det er tæt på. Og mit gymnastik blev ikke til noget i år. Og jeg skal altså lave noget.. Ellers bliver jeg tromletyk..
   Men nej jeg tror ikke jeg vænner mig til det.

Skriv noget - så bliver jeg SÅ glad!!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: