Morgen med hvalp.

25 jun

Er alene på skansen for tiden.

First Man har af forskellige årsager – men mestendels på grund af en mesters kroniske dårlige knæ og dertil hørende sygemelding – skiftet hammer, sav og fugemasse ud med et nyt job som indebærer ture til steder udenfor landets grænser.

Der var naturligvis den løsning at vi igen kunne have fundet en mester der ville have voksenlærlinge i sit team, men taget i betragtning hvor svært det var at finde sidst, valgte First Man den anden og mere åbenlyse løsning nemlig at go back in business.

Dette medførte en bølge af forskellige tilbud men fælles for dem er nødvendigheden af at forlade Møllen og Øen i kortere eller længere tid.

Vi har prøvet det før, og det er alt sammen kun et spørgsmål om logistik.

Ikke desto mindre starter mine morgener nu en halv time tidligere end før idet jeg også skal pleje omgang med en 11 uger gammel hundehvalp som meget gerne vil have selskab når den kan høre at jeg er oppe og rumsterer.

Ydermere er jeg jo hensat til selv at lave min te som så meget belejligt kan trække mens jeg får kræet ud for at besørge.

Så det er mange ting jeg skal forholde mig til, og det længe inden jeg i stand til at sammensætte to tanker i nogenlunde fornuftig rækkefølge.

Derfor foregår mit morgenlige brusebad på en lidt alternativ måde. Jeg skal nemlig – samtidig med alt det man ellers plejer at foretage sig under en bruser – hele tiden have et øje på at Lille Ny ikke laver alt for mange ulykker.

Og følgende monolog, dog afbrudt af enkelte bjæf når dyret ikke er helt enigt med sin madmor finder ofte sted med fare for at få sæbe i munden:

”Neeej, Bimbi!!” med dyb stemme når hun bider i et håndklæde der ikke var blevet hængt ordentligt op. Og derpå ”dyyyyyygtig – go hund”med lys og venlig stemme, når hun med et forbavset blik giver slip, hvorpå hun med et forurettet suk nøjes med at lægge sig på det i stedet.

”Nej, gå væk – hen og læg dig” akkompagneret af små adrætte puf med en våd fod – min – når den glade hvalp vældig gerne vil ind i brusebadet til mig. Sammen med mig.

Ikke umiddelbart en fornøjelse jeg har lyst til at dele med ret mange og under ingen omstændigheder med en morgenfrisk hundehvalp.

Nogensinde.

Så efter den slags morgenseancer, der oprindeligt havde til formål at gøre mig til et rimeligt velfungerende menneske, er jeg fuldstændigt udmattet og har mest lyst til at hoppe tilbage i den seng, som desværre er redt.

Så godmorgen derude, måtte din dag blive betydeligt mere frisk end min!

4 kommentarer til “Morgen med hvalp.”

 1. Fruen i Midten 25. juni 2014 hos 14:40 #

  Årh, pjat med dig. Det er da så fint så fint, at nysgerrig hvalp ikke er bange for at komme i brusebad. Det bliver en helt klar fordel, når den en dag har rullet sig på nygødet mark eller lignende og bare SKAL i bad 😉

 2. Ellen 25. juni 2014 hos 16:23 #

  Hehe, nu er dine børn så store, at de ikke behøver dig så meget mere, og så anskaffer I jer en hvalp, der oven i købet vil med dig i bad! Det er der garanteret ingen af børnene, der nogensinde har ytret ønsket om så tidligt på dagen 🙂
  Din mand er da også lidt uheldig med sine lærepladser – kan godt forstå, han/I valgte løsningen om at vende tilbage til old business.

 3. Lene 25. juni 2014 hos 18:23 #

  Der er visse fordele ved en landhund, som lige fra lille af er opdraget til at være i bryggerset. En af dem er alenebad 😉

 4. overleveren 26. juni 2014 hos 03:49 #

  Det kan jeg godt huske, det der med hvalpe der lige ville undersøge badet… meeen at anskaffe en labrador er vist selvskabte problemstillinger udi bade-delinger… 🙂

  Er lidt trist over at høre at det igen gik galt med din mands læreplads, men det virker, når jeg læser din tekst, som om det er noget du har affundet dig med nu – at sådan må det være. Håber han har det ok i det store udland og ikke bliver belemret med alt for mange rookies…

Skriv noget - så bliver jeg SÅ glad!!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: