Hjertestop.

20 aug

Zorronaldo var taget tilbage til Æblebakken for at holde Victor med selskab i tre uger. Han nød hvert sekund og så skulle han hjem.

Til sin moar.

Jeg nåede lige ind for at tjekke ankomsttiderne og om der var forsinkelser på nettet, da en netavisside med store uhyggelige ord fangede mit blik. Fly skudt ned. Ingen overlevende.

Før jeg nåede at trykke videre ind på diverse nyhedskanaler og endelig fatte at det ikke handlede om et fly fra Paris, men et fra Amsterdam, døde jeg lidt flere gange.

Jeg fik både koldsved og åndenød, mens jeg lettet kunne konstatere at det ikke var min søn som lå krøllet sammen på en mark i Ukraine, og samtidig voldsom kvalme over at det var nogle andres sønner.

Og døtre.

Og fædre.

Og mødre.

Og venner.

Verden er somme tider et meget grumt sted at være.

2 kommentarer til “Hjertestop.”

  1. Ellen 20. august 2014 hos 16:18 #

    Ja, det var forfærdeligt. Og når man tænker på, at ved at downloade en gratis app til mobilen (gæt hvem her i husstanden, der har gjort det …), kan man identiicere hvert eneste fly i luftrummet over en, så alle deres elendige undskyldninger kan de stikke skråt op. Men det kan de pårørende desværre ikke bruge til noget.

    • Kong Mor 20. august 2014 hos 17:03 #

      Ja det må de længere ud på landet med de frygtelige mennesker. Jeg håber de sover rigtigt dårligt om natten. RIGTIGT dårligt. Resten af deres liv.. Som ikke behøver at blive hverken langt eller specielt godt.

Skriv noget - så bliver jeg SÅ glad!!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: