Dagene derpå

19 maj

Jeg syntes som sagt i torsdags, at min deltagelse i Eventyrløbet 2015 havde været en formidabel ide.

Det syntes jeg så ikke fredag morgen.

Jeg kunne næsten ikke komme ud af sengen. Ganske enkelt.

Mens jeg prøvede at komme ud over kanten på sengen, spekulerede på hvad i alverden der var sket. Endelig kom jeg op og stå og forsigtigt gyngede jeg hen til trappen. Jeg formelig vraltede ned af trappen, ikke ulig en and, nærmede mig badeværelset og ville sætte mig ned på toilettet. Da jeg nåede halvvejs ned mod sædet, ville mine lår ikke være med mere og jeg måtte kaste mig bagover for at undgå at spænde i noget som helst og landede i et bump på toilettet med jamrende lårmuskler, og strittende ben.

Jeg fik besørget og ville faktisk gerne op og stå igen, men også det tog sin tid, og var bestemt heller ikke forbundet med nogen nydelse. Jeg måtte tage tilløb for at nå håndvasken og begyndte at overveje om det nu også havde været så god en idé igen at deltage.

Gudskelov har jeg ikke skullet så tisse så meget at det var kriminelt, for så havde jeg vist lækket på halvvejen. Det var mig nemlig ganske umuligt, at holde bare lidt sammen på både blæremusklen og lårmuskler på samme tid.

Jeg vuggede ud til spisebordet og spekulerede på om det var ligeså hårdt at komme ned på en stol som på toilettet. Det var det…

Hele dagen var simpelthen ren tortur at bevæge sig. Hvis jeg stod helt stille gik det lige, og hvis jeg – med møje og besvær – kom ned og ligge, kunne det også lige akkurat gå an. Men al anden bevægelse var forbundet med stor besvær og megen jamren.

Børnene har stirret på mig og med vantro i stemmerne spurgt, om det virkelig gjorde ondt når jeg vraltede forbi med indlagt jamren på stemmebåndene.

Hvilket jeg kun har kunnet bekræfte.

Jeg skulle for eks. besøge Annette, og var nær aldrig kommet op af alle hendes trapper. For slet ikke at tale om da jeg så skulle ned igen. Helt oppe fra 3. sal. Men jeg holder så meget af hende, så jeg tilgiver hende gerne!

Da jeg vågnede lørdag morgen skulle jeg også tage tilløb til at komme ud over kanten. Det var trods alt sådan at jeg kunne gå uden at vralte helt så meget. Bortset fra når jeg havde siddet ned lidt for længe, og så skulle i gang igen, og så også når jeg skulle op og ned, mest ned, af trapper.

Søndag kom der anderledes fart over feltet og kom kun i vanskeligheder når jeg havde siddet for længe – for eks. for at skrive dette indlæg.

Men hvor jeg fredag inderligt var af den overbevisning at jeg aldrig nogensinde mere ville lave noget der bare lignede sport igen, kunne jeg søndag bestige min crosstræner og jolre rundt der i 20 minutter, og have fornemmelsen af at jeg måske ville kunne komme til at gå normalt igen inden for en overskuelig fremtid. Og endda overveje et kort øjeblik at træne en anelse mere til Eventyrløbet 2016 og eventuelt forbedre min elendige tid fra i år.

Fordi jeg er sej!

Mega sej!!

 

 

10 kommentarer til “Dagene derpå”

 1. overleveren 19. maj 2015 hos 06:51 #

  Bare fortsæt – så ender du med at rende et copenhagen marathon om 2 år… 🙂

  • Kong Mor 19. maj 2015 hos 16:40 #

   hmm. Det bliver aldrig et mål – for det tror jeg ikke er så sundt igen. Men 5 km-10km. ville jeg gerne kunne lunte uden så store bivirkninger 🙂

 2. Jytte 19. maj 2015 hos 10:08 #

  Ja du er så!! 🙂

 3. Ellen 19. maj 2015 hos 14:29 #

  Bortset fra, at jeg nød den morsomme beskrivelse af dine genvordigheder, havde jeg nok gættet, at du ville have det sådan cirka sådan 🙂 Det lyder dog som om det er lige som at føde børn: Det gør ondt ad h…… til, og alligevel er smerten hurtigt glemt.
  Og ja: Du er sej!

  • Kong Mor 19. maj 2015 hos 16:41 #

   Heldigvis ja. Smerte er det som er hurtigst glemt. Jeg gad vide hvorfor.
   Og tak 🙂

 4. Nette 19. maj 2015 hos 20:26 #

  Men sejt, at du deltog!

  • Kong Mor 22. maj 2015 hos 17:48 #

   Tænk det synes jeg også Nette 🙂

 5. Anni 21. maj 2015 hos 08:56 #

  Så fedt der er liv i dig igen, både her og der. Du har været savnet!

  • Kong Mor 22. maj 2015 hos 17:49 #

   Tusind tak! Det varmer og glæder 🙂

Skriv noget - så bliver jeg SÅ glad!!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: