Kronisk træt.

3 jun

Om det er på grund af alle mine sære drømme, skal jeg ikke kunne sige, men på et tidspunkt havde jeg fornemmelsen af at være så træt, at jeg aldrig nåede at åbne øjnene helt i dagens løb.

Træt med træt på.

Det er muligvis også fordi jeg står op kl. 05 og sommetider glemmer at gå i seng på den rigtige side af kl. 22.

Denne specielle morgen var jeg stået op, og uden helt at vide hvordan det var gået til, var jeg både kommet ned på badeværelset og havde været i bad inden for den reglementerede tid. Var næsten ved at falde i søvn under bruseren, men klarede dog at holde mig oprejst.

Det er faktisk en reel besparelse på vores elektricitetsbudget idet jeg ikke behøver ret meget lys; mine øjne er nemlig mest lukkede.

Hvilket var en fejl.

I hvert fald denne morgen.

Jeg fik tørret mit hår og ville lige strinte noget hårlak i pandehåret, for at undgå at det klaskede sammen alt for hurtigt. Jeg greb altså ud efter spraydåsen og sprayede løs. Den fik lige lidt ekstra, dels fordi jeg kunne ikke rigtigt mærke nogen forskel, og mit hår var ligeså fladt som det plejede at være, dels fordi karakteristiske lugt af blid kemi, der altid minder mig om min mormor, også ganske udeblev.

Jeg nåede lige akkurat at blive irriteret på L’Oreal og skulle til at stirre vredt på Elnett damen, da jeg til min forbløffelse i stedet gloede på en blå og hvid Sanex. Med 0% alcohol…

Der var afgjort ikke tid til at vaske hår igen.

Dermed rendte jeg rundt på arbejde, med noget der lignede en våd pandekage, ovenpå mit hoved, den ganske dag. Men det duftede skam friskt hele dagen.

Nu har jeg så lys tændt når jeg står tidligt op.

Bare for en sikkerheds skyld…

God morgen!

Reklamer

4 kommentarer to “Kronisk træt.”

 1. Lene Boholdt 3. juni 2015 hos 06:36 #

  Godmorgen til dig også 🙂 . Jeg håber da, dine øjne er HEEELT åbne, når du bevæge dig ud i den søvnige morgentrafik – også selv om der ikke er så mange på vejene, på det ukristeligt tidlige tidspunkt, du bevæger dig på arbejde 🙂

 2. Ellen 3. juni 2015 hos 07:33 #

  For pokker da, du 😀
  Pas på med det at få konstant for lidt søvn – jeg tror ikke, det er godt for helbredet. Desværre … men sådan var det også for mig, mens jeg arbejde, og jeg kender skam kuin alt for godt det med, at døgnet har for få timer, når man har langt til arbejde og skal tidligt op.

  • Kong Mor 3. juni 2015 hos 19:08 #

   Jeg ved det godt, det er bare så svært når man gerne vil nå det hele.

Skriv noget - så bliver jeg SÅ glad!!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: