Jeg bruger mine ting

17 jan

Endnu engang kan jeg så udbasunere mine særheder i fuld offentlighed. Og I kan bare konstatere at jeg ikke er rigtig klog. Det har jeg vist heller aldrig påstået, så det gør nok ikke så meget.

Jeg holder altså af ting, så ikke noget minimalisme her..

Jeg mener ikke at jeg holder af alle ting i flæng, eller at jeg går shopamok over ting jeg bare absolut må eje, slet ikke. Men derimod ting jeg har fået af folk, jeg holder af. Jeg bruger de ting til at lave god energi for mig selv. Jeg nyder at omgive mig med ting som andre har udvalgt specielt til mig.

Uanset om det nu er en ting personen selv har fået, men ikke gider have og så giver til mig. Det som tæller, er den positive følelse som jeg forbinder med tingen. Det kan være hvad som helst.

Faktisk er en meget stor del af de ting jeg har, og omgiver mig med, forbundet med glade tanker om en eller anden person i mit liv. Det giver mig for eksempel meget mere at drikke te af en kop som jeg har fået af en jeg holder af. Jeg bruger de følelser mine ting giver mig. Alt efter hvad jeg har brug for, på et givent tidspunkt, så omgiver jeg mig med ting som giver mig den eller den følelse.

Og i de sidste par dage har jeg brugt mine ting til at få det bedre.

Når jeg så sidder her:

og prøver på at slappe af og finde mig selv igen, så hjælper det enormt at være omgivet af ting der gør mig glad, fordi jeg har fået dem af skønne mennesker, der har tænkt på mig.

Det giver mening for mig.

 

8 kommentarer til “Jeg bruger mine ting”

 1. Ellen 17. januar 2016 hos 21:19 #

  Hvis det er en særhed at holde af ting, man har fået foræret fordi nogen holder af en, ja, så er jeg altså også sær 🙂

  • Kong Mor 17. januar 2016 hos 21:21 #

   Hvor ER jeg glad for at høre det! 🙂

 2. Susanne 18. januar 2016 hos 02:29 #

  Helt enig med dig, jeg holder også af ting

  • Kong Mor 18. januar 2016 hos 21:09 #

   🙂 Ting er som regel rare!

 3. Stegemüller 18. januar 2016 hos 07:18 #

  Jeg holder også af ting, selvom jeg bor minimalistisk. Så jeg er også sær. For ikke så længe siden lod jeg blikket vandre og tænkte på, at alle de brugsting jeg havde og var mest glad for, havde jeg fået af en bestemt kæreste, som har en usandsynlig god smag.

  • Kong Mor 18. januar 2016 hos 21:10 #

   Det er dejligt! Man får god energi af ting man holder af!

 4. Lene 18. januar 2016 hos 14:40 #

  Jeg har det som dig, og derfor ønsker jeg mig ikke nye ting, for så skulle jeg jo sætte minderne i skabet eller sende dem til genbrug 🙂 Overvejer om jeg skal skrive en lille epistel om al julepynten, for der er så mange minder knyttet til dem, og det vil jeg gerne at børnene ved.

  • Kong Mor 18. januar 2016 hos 21:11 #

   Åh ja julepynten. Det burde du virkelig gøre – det ville også være sjovt at have for dine tipoldebørn!! Altså udover børnene. Og det er ikke alt man kan huske.

Skriv noget - så bliver jeg SÅ glad!!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: