Luk mig lige ind igen.

21 feb

Tak!

Jeg står herude – uden for mig selv – og vil faktisk godt ind igen. Det måtte faktisk godt snart ske. At nogen ville åbne. Så jeg kunne komme ind i varmen og blive helt mig selv.

Tak. Blev der sagt.

Men det er måske ikke nok?

Jeg gør alt hvad jeg bliver rådet til. Det eneste jeg ikke har gjort så enormt meget af endnu, er de der gåture. Det er ikke blevet til så meget. Faktisk. Hvilket måske er en fejl.Hvad ved jeg. Jeg kom dog ud at gå med Annette. I solskinnet. Det var en fantastisk tur. Som jeg godt kan huske.

Men alt det andet, gør jeg. Grundigt. Og meget. Måske en anelse utålmodigt. For jeg vil så gerne ind i mit liv igen.

Når jeg er lige ved at blive kvalt og overmandet af rastløshed, både mentalt og fysisk, og jeg suser forvildet rundt om mig selv – og andre – så er det fantastisk rart at have en Gårdmand Bjørn, der siger: “Tror du ikke lige du skal lægge et puslespil?”. God dreng!

Og så kan jeg sidde der i halve og hele timer og pille rundt i 1000 brikker af variabel farve og form, og langsomt aftager den overophedede tilstand i mig.

Godt nok. At det virker.

Men jeg tvivler stærkt på at min chef vil sætte pris på at have et puslespil stående i et mødelokale. Jeg gik også i gang med mit allerstørste på 3000 brikker, men da jeg havde fået lagt hele kanten, sorteret alle farverne og fnidret med at sætte dem sammen, uden større succes, faktisk uden succes overhovedet, gav jeg op. Det stressede mig mere end det gavnede, jeg sad bare og blev irriteret over ikke at komme nogle vegne og så kunne det være det samme.

Det blev lagt langt væk, og nu har jeg i stedet fremdraget tre mindre puslespil på 500 brikker – det må jeg da kunne klare.

Så er der det der mindfulness, som min læge i øvrigt siger er det samme som puslespil, bare hvor andre siger hvor du skal lægge brikkerne.

Jeg havde fundet en gratis app, ved navn “Calm” som har flere “træk-vejret-og-slap-så-for-pokker-af-NU” meditationer. Jeg lytter skam til dem. De er vældigt behagelige at lytte til. Det kan endda også godt være at de virker. Det skal jeg ikke kunne sige. Jeg har endnu til gode at høre efter hele tiden, på hele den daglige guidede meditationsrundfart. Mine tanker flyver hid og did. Jeg har dog hørt – fra den guidende dame – at det er okay, så længe jeg er i stand til at indfange de flyvske tanker igen.

Desværre kan man, efter den bløde – gratis – intro, ikke komme videre uden at skulle betale. På abonnementsmåden. Så den blev slettet igen.

Nu er jeg derfor uden mindfulness og uden store puslespil.

Så er der te – meget te – og word feud tilbage. Jeg kan stadig ikke læse, det vil ikke hænge fast og jeg er rastløs ad pommern til.

Efterhånden er her ved at være en anelse trivielt her, lukket ude fra mig selv og mit liv, så nu må der godt snart ske noget, så jeg kan komme ind igen.

 

10 kommentarer til “Luk mig lige ind igen.”

 1. Ellen 21. februar 2016 hos 21:13 #

  Åh, kære du. Gad vide om der overhovedet er nogen, der kan lukke dig ind? Jeg tror kun du selv har nøglen, men lige nu har du vist mistet den. Jeg håber virkelig du finder den igen.

  • Kong Mor 21. februar 2016 hos 22:33 #

   Du har nok ret. Det er mig selv der har smidt nøglen væk. Og det kommer nok. Jeg er bare så utålmodig – det har varet så længe nu. Og jeg gider ikke mere…

 2. Nette 21. februar 2016 hos 22:23 #

  Jeg kan anbefale malebog – mandelas (og andre mønster bøger) virker afstressende på mig. Jeg så både MGP og Avatar, mens jeg havde gang i faveladen igår aftes.

  • Kong Mor 21. februar 2016 hos 22:34 #

   Jeg fik en fin malebogs-kalender i julegave af Tina – med små tegninger for hver dag. Det laver jeg også ind imellem 🙂
   For det er også en måde at koble fra på!

 3. Stegemüller 22. februar 2016 hos 07:19 #

  Det er svært at gå fra at kunne alt til at kunne ingenting. Det kræver stor tålmodighed at komme tilbage til sig selv igen, som du er selv inde på. Det skal nok komme. Kunne du evt. starte med at arbejde en ganske lille smule fx to timer om dagen? Bare for at se, hvordan det går og for at have tankerne vendt mod noget andet end dig selv?

  • Kong Mor 24. februar 2016 hos 21:01 #

   Netop. jeg kunne alt muligt og nu kan jeg… ikke ret meget.
   Jeg starter med 3 timer i morgen. Så ser vi hvordan det forløber.

 4. Inge 22. februar 2016 hos 11:47 #

  Det er hårdt og svært at stå udenfor sit eget liv, jeg håber du finder nøglen til at komme med på vognen igen.

  • Kong Mor 24. februar 2016 hos 21:03 #

   Ja- og det er så ulig mig. Min læge sagde at jeg nok skulle finde mig selv igen – og at nu prøver vi med lidt arbejde et par timer eller tre om dagen og fri om onsdagen så ser vi hvordan det går.

 5. Lene 23. februar 2016 hos 18:33 #

  Jeg har vist ikke noget at tilføje til de andres kommentarer, udover at du får et virtuelt knus og en masse ønsker om snart at kunne finde nøglen.

Skriv noget - så bliver jeg SÅ glad!!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: