Syge-Onsdag

5 jul

Onsdag er min dag. Jeg er nemlig sygemeldt den dag.

Det irriterende er, at når jeg er udsovet, udhvilet og afslappet, så synes jeg at disse “Syge-Onsdage” er ganske unødvendige og at jeg sagtens kunne løbe ligeså hurtigt som jeg plejede. Men når jeg så gør det, løber hurtigt altså, enten fordi jeg skal til psykiater, læge, behandler, navlepillergruppe eller andet spændende, så er jeg fuldstændigt udmattet bagefter.

Og så er Syge-Onsdag ikke så meget luksus alligevel. Jeg kan mærke det på arbejdet: jeg begynder at blive rundtosset og træt i hovedet tirsdag over middag. Og glæder mig inderligt over at jeg har en dag hvor jeg kan tage det helt stille og roligt og lade op til resten af ugen.

Efterhånden har jeg også fået opdraget firkløveret til, at de ikke kan regne med mig, altså om onsdagen. Jeg har nemlig ikke fri fordi det morer mig, men fordi jeg skal slappe af, og lade op.

Som en veninde med små børn sagde til mig: “Jeg bliver så træt af alle de madammer man hører om i ugebladene. De går alle sammen ned med stress og udtaler at de bare sad og gloede ind i en væg i seks uger. Hvis jeg sad og gloede ind i en væg i seks uger, ville børnene sgu da blive tvangsfjernet.”

Og det kan der være noget om.

Så er det man bliver taknemmelig for at ens egne børn er så store.

Varm blød vovse på fødderne!

I skrivende stund kan jeg hverken se eller høre nogen af dem. Eneste levende væsen i nærheden er Bimbi, der sover på mine fødder, samt et par kvidrende fugle jeg kan høre gennem den åbne havedør.

4 kommentarer til “Syge-Onsdag”

 1. Lene 5. juli 2017 hos 20:39 #

  Godt du holder fast i din syge-onsdag, og at dine børn er så store, at de kan forstå det.
  Jeg har meget svært ved altid at læse om stressramte, som nu er blevet stress-coach. Jeg vil hellere læse om sådan nogen som dig, som finder en måde at være i det normale arbejdsliv. Knus herfra 🙂

  • Kong Mor 6. juli 2017 hos 16:35 #

   Ja – det er guld værd. Og foreløbig tror jeg ikke jeg kommer på fuld tid. Jeg er så træt om tirsdagen, jeg falder i søvn på sofaen fuldstændigt udmattet når jeg kommer hjem.
   Og ja – de der selvudnævnte stressguruer der har været på fem weekend-kurser irriterer også mig.
   Jeg er SÅ glad for mit arbejde, og inderligt taknemmelig for at de gør det muligt for mig.
   Knus selv 🙂

 2. Ellen 5. juli 2017 hos 21:36 #

  Det er godt, at din syge-onsdag hjælper dig … og så er jeg i øvrigt helt enig med Lene – der er snart en stresscoach pr. stressramt menneske 🙂

  • Kong Mor 6. juli 2017 hos 16:37 #

   Det gør de. Giver mig ro. Og ja – de der som har “set lyset” de er ret trælse.

Skriv noget - så bliver jeg SÅ glad!!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: