Anden aktør

6 jun

Da jeg i sidste uge fik tilbud om at få et jobsøgningskursus hos anden aktør, takkede jeg ja, udelukkende udfra den devise at jeg måske kunne lære noget, om ikke andet så hvordan man ikke skulle gøre. Og jeg kunne jo bare melde fra igen, hvis det virkeligt var dødssygt.

Det blev ikke nødvendigt, for det var da alt andet.

Kurset – der normalt varer en uge – er baseret på 20 kursister. Noget var gået galt i ubrugeligt, men dyrt, system. For vi sad kun fire mand M/K. Tre mænd og så mig.

Derfor tilrettelagde aktøren kurset på en helt anden måde, meget mere individuelt og målrettet, og det er jo meget heldigt for os.

Og så sidder jeg og tænker på, hvad nu hvis damer som hende, arbejdede på jobcenteret. Hun havde så meget mere drive og pondus, og et giga netværk, så hun ville få mange flere i job, end de sagsbehandlere der sidder på pinden idag.

Prioriter Yderstvigtige Ting. 

Jeg kan så kun konstatere at Danmark generelt er meget glad for falske besparelser.

 

4 kommentarer til “Anden aktør”

 1. Ellen 6. juni 2018 hos 10:23 #

  HA – falske besparelser – godt udtryk. Der er mange, der falder for det, ligesom (for) mange går (for) op i småudgifter set i det store billede, men det er vel dem, politikerne vil please i de falske besparelser.

  • Kong Mor 6. juni 2018 hos 21:11 #

   Jeg forstår det bare ikke..

 2. Fruen i Midten 6. juni 2018 hos 15:46 #

  Hvis damen arbejdede på jobcenteret, blev hun sikkert sindsyg i løbet af relativt kort tid. Jeg tror, det sted er så syltet ind i håbløse og selvmodsigende regler, at det er næsten umuligt at bringe almindelig sund fornuft i spil.

  Ja, falske besparelser er et godt udtryk, som regering og andre instanser gør flittigt brug af. Bare ærgerligt, at der sjældent er nogen, der når at fange, hvad det handler om, før mærkværdige tiltag bliver trukket ned over hovedet på os.

  • Kong Mor 6. juni 2018 hos 21:12 #

   Sikkert – og mand hvor er det trist.
   Og jeg forstår ikke hvorfor de ikke selv kan se det. Sommetider tror man jo at man er mega intelligent… 😀

Skriv noget - så bliver jeg SÅ glad!!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: