Flytte – #3 Kasser og indhold

31 mar

Jeg ved godt at nogen skriver direkte på kasserne hvad de indeholder, men i mange tilfælde, hvis flyttelæsset skal langt væk, og hvis man ikke kender flyttefolkene, er det ikke vildt smart at skrive: ”PS3+wii” udenpå en kasse, hvis nu nogen har lidt lange fingre.

Derfor har jeg det hele samlet i mit flyttehæfte, og jeg kan ret hurtigt finde noget LEGO eller nogle tegnesager til desperate børn, der midt i alting pludselig er meget trætte af at flytte og godt vil have noget at lege med NU.

1. Nummer på – Brug din største og fedeste sorte tusch til at nummerere kasserne.

2. Alle sider – sæt etiketter på flere sider, så skal du ikke vende og dreje hver enkelt kasse når du slæber dem ind, for at se hvor den skal hen.

3. Kassenummer– Lav numre enten pr. rum eller fortløbende. At lave numre pr. rum er nemmest når man er mange til at pakke. Fortløbende numre er nemmest hvis man ikke er så mange til at pakke. Den som pakker kommer og får udleveret et styks kasse og medfølgende nummer, melder tilbage når kassen er lukket, hvad er i. Eller skriver selv ned i flyttehæftet.

4. Husk en “Luk mig op først” etiket – på de få kasser som kræver det. Sæt dem sidst ind i flyttebilen: sidst ind – først ud. Smart, ikk?

5. Skriv “Forsigtig” – eller tegn et glas på kassen – gerne med en rød tusch – hvor det er tilfældet. Så har man både farve og påskrift til at minde om at det er skrøbeligt indhold.

6. Styr på indholdet – Brug dit flyttehæfte, ½ side til at beskrive indholdet i hver kasse: Kasse 1 / Køkken: grydeskeer, viskestykker, si. Så skal du ikke åbne 14 kasser for at finde din si.

7. Styr på aflæsning – kryds alle kassenumrene af I dit flyttehæfte, så du er sikker på at alt er ankommet.

8. Skilte over hver dør – Sæt skilte op ovenover døren til hvert rum: “STUE” eller ”Værelse 2” så flyttefolk og hjælpere ved hvor kasserne skal hen, så slipper du nemlig for at slæbe kasserne frem og tilbage til de rigtige rum i dagene der kommer – især vigtigt hvis der er trapper.

4 kommentarer til “Flytte – #3 Kasser og indhold”

 1. FruE 31. marts 2012 hos 18:45 #

  Lyder ret meget som da vi flyttede fra Sjælland til Fyn. De første 2 måneder havde vi opmagasineret størstedelen af vores ting og manglede vi noget kiggede jeg lige i min bog og fandt kassenummeret. SÅ let.

  Hvor er det i bosætter jer? (sorry hvis det står et sted jeg ikke har læst).

  • Kong Mor 1. april 2012 hos 12:18 #

   Ja – det ER smart at have nummer på kasser! 🙂
   Vi kommer tilbage til Fyns land!

 2. Tove 31. marts 2012 hos 20:37 #

  Jeg kan huske, da jeg og familien flyttede fra lejlighed til hus, der havde vi et pit stop på 3 måneder uden alle vores ting. men der havde jeg også på de kasser skrevet soveværelse, stue mv.

  Der var en hær af mennesker til at hjælpe med at flytte, så de som ikke slæbte kasser og møbler, tømte kasserne, som hørte til køkkenet, for så kunne vi lave mad 😉 madrasserne blev smidt på gulvet i stuen og først dagen efter blev drengenes værelser samlet. Så kom det til soveværelset og så fremledes 🙂

  • Kong Mor 1. april 2012 hos 12:19 #

   Dejligt at have meget hjælp..
   Det er i den slags øjeblikke man kan se hvem der virkelig gider være der når det brænder på! 🙂

Skriv noget - så bliver jeg SÅ glad!!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: