For rigtigt at nyde de, nok snart, sidste solstråler og dage med 18 grader – fejrede vi søndagen med en mousse aux fraises. En jordbærmousse kage. Frisk og sød og lækker.
Perfekt til en sensommer søndag i solskin!
Dagens tegn står i ren afslapning! Det er heldigvis snart efterårsferie – kun 1 uge mere og vi kan slappe af.
Den er jo smuk Kong Mor. Sådan en kan man altså ikke skære i 🙂
Her er der ikke noget, der hedder søndagskage i dag. Men ferien er en realitet nu, hvem ved. Måske der skal tirsdagskage til, når Sara kommer hjem til moar. (jeg glæder mig)
Ork jo – det gik fint !! 😉
Der skal da en tirsdagskage til når Sara kommer hjem! Kan GODT forstå du glæder dig.
18 grader – hold da op en temperatur her midt i oktober. Vi nøjes med omkring 10 grader, men solen skinner og det er herligt. Her sætter efterårsferien ind allerede nu, og det er dejligt.
Ja det er simpelthen skønt – vi har haft helt op til 20 grader i fredags! Da var det næsten for varmt.
Og fordi det er skyfrit med høj blå himmel er det smadderkoldt om morgenen – så vi har 17 grader i køkkenet.. Brrr!
Sikken kage du der fremviser… lige til at blive i godt humør af. Her har vi 11 grader og høj blå himmel. Fantastisk vejr men vinteren nærmer sig og bilen (den der skal sælges) har fået vinterskoene på. Naturligvis ikke uden drillerier, som blandt andet indebærer en knækket plastdims, to nye bagfjedre plus det løse…
Ferie ? gid det var så vel.. men tror resten af landet har i næste uge. Man er ret misundelig.
Den bil FORTJENER at blive solgt.
Glad for at du bliver glad!! 😉 Så sender jeg altså kagebilleder hver dag hvis der er behov for det.
Nå men jeg har heller ikke ferie.. endnu.. Du har vist først ferie igen til jul ikke?
Det er knapt så fedt…
Jeg er altså voldsomt misundelig på de der søndagskager man spiser i Frankrig! Hmmmmmmmm……….!
He he! Jamen de er også skønne! Det bliver svært at sige farvel til den tradition. 🙂
Blærerøv! 😉
Hahhaha!
Man må jo klare sig med de midler man har! 😉
Jordbær er laber i kager – men hvad sker der for alle de farver der i bunden?!
Tror bare man skal beundre dem og så ikke tænke for meget på dem 🙂
De smager ikke af noget særligt..
Hvordan laves bunden 🙂 ??
Se det ved jeg jo ikke 🙂 da det udelukkende er bagerkager jeg har fortalt om med mindre andet står skrevet 🙂